divendres, 18 de març del 2022

LA MÀQUINA DEL TEMPS II: L'EDAT MITJANA

La nostra amiga Guida, per equivocació amb el codi que li enviàrem per posar a la màquina del temps, va anar a parar a l’edat mitjana!


Per poder sortir d’aquesta època hem hagut de superar algunes proves. Per tal de desxifrar els 5 nous dígits hem fet una recerca de com es vivia a l’edat mitjana i hem conegut personatges característics de l'edat mitjana.

També hem llegit i fet contacontes de llegendes de les Illes Balears. Algunes d'elles eren pròpies de l'època i d'altres no. Les que més ens agradaren foren: Les petjades del rei en Jaume I, el drac de na Coca i la cova de la bruixa Joana.

Per altra part, hem conegut com era la música i la dansa d'aquesta època i hem representat una dansa medieval!



Aquesta setmana, hem ballat la Dansa de l'ós (ball de l'edat mitjana) vestits de l'època! Els nirvis hi eren perquè tot sortís com ho havíem preparat! Gràcies a les famílies i als mestres que ens han ajudat ens ha quedat fantàstic!  I... ens ho hem passat genial! 





Investigam i ho afegim al nostre lapbook, el nostre particular quadern d'aprenentatge d'aquest projecte d'història. 






Na Guida ens explicà que la bruixa Joana va fer un encanteri i per error… va esborrar la memòria al rei Jaume I! 
Com bé sabeu Jaume I va ser un personatge importantíssim per a la nostra història i na Guida ens demanà que l’ajudàssim a recuperar la seva memòria. 

Entre d’altres coses haurem de preparar una poció màgica per al rei. Ja tenim els ingredients! Aconseguirem tornar a na Guida a casa? Segur que sí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada