dijous, 2 d’abril de 2020

FEINETES DIVENDRES DIA 3

BON DIA NINS I NINES. EN JUAN ENS COMPARTEIX EL SEU DIBUIX PER DONAR-NOS EL BON DIA. LI HA SORTIT GENIAL. 

AVUI TREBALLAREM:

1) LECTURA DIÀRIA DEL QUADERNET DE LECTURA I FOTOCÒPIES. 


RECORDAU QUE COM VAIG EXPLICAR EL VÍDEO DE DIVENDRES PASSAT, CADA DIA A MÉS DE LECTURA CONTAREM UN POC A CASA. DE 2 EN 2, DE 10 EN 10, CAP ENDARRERA LES DESENES, FINS A 100. PODEU USAR LA TAULA DEL 100. ANAU CADA DIA TRIANT I VARIANT UN POC LES ACTIVITATS DE CONTAR.

2) PINTA, RETALLA I ENGANXA ELS COSTATS PER CONSTRUIR UNA PIRÀMIDE
QUINS OBJECTES TENS A CASA AMB AQUESTA FORMA?
ESCRIU ALGUN D'AQUESTS OBJECTES A L'APARTAT DE COMENTARIS DEL BLOG. 

AQUÍ TENIU UNA MOSTRA DE PIRÀMIDE PERÒ PODEU DESCARREGAR EL QUE US AGRADI MÉS. PODEU ENVIAR UNA FOTO DE COM US HA SORTIT LA VOSTRA PIRÀMIDE.


3) AVUI FAREM UNA ACTIVITAT QUE ENS AGRADA MOLT I QUE FEIEM A LA CLASSE QUAN TREBALLAVEM PER ESPAIS D'APRENENTATGE. HEM DE CERCAR, RETALLAR I AFERRAR A UN FOLI PARAULES QUE TENGUIN LA LLETRA  C, G I K. EN PODEM CERCAR 5 DE CADA. M'ENVIAREU UNA FOTO PER COMPARTIR AL BLOG. 

SI VOS FA GANES PODEU ESCOLTAR I MIRAR EL  CONTE QUIN GUST TÉ LA LLUNA.

https://www.youtube.com/watch?v=Dus7e1Yrl_Y


AVUI ÉS DIVENDRES RECORDAU A LLEVAR UNA CAMA A LA JAIA QUARESMA.  QUANTES N'HI QUEDEN? QUANTES N'HEM LLEVADES?VOS DEIX UNA PÀGINA WEB PER PINTAR MANDALES. N'HI HA MOLTÍSSIMES. PODEU TRIAR LA QUE MÉS VOS AGRADI. ESTAREU UNA ESTONA BEN ENTRETINGUTS!! SEGUR QUE VOS QUEDEN PRECIOSES.UNES ACTIVITATS MAGNÍFIQUES FAN AQUESTS FERRERETS. ES MEREIXEN UNES BAMBALLETES BEN FORTES!! 👏👏👏👏👏👏


EN MIQUEL ENS ENVIA AQUESTES MANDALES TAN XULES.
3 comentaris:

 1. Bon dia, n' Emma a casa ha trobat en forma de piràmide:una orgonita, el dibuix de la camiseta des papa, sa teulada des castell de na Frozen, un gerro i una fusteta de jugar. He escoltat es conte i m'ha agradat molt, es dels meus favorits!!!

  ResponElimina
 2. Bon dia, na Bàrbara troba en forma de piramide un dibuix que ha vist a una revista, una figura de fusta, el castell de jugueta ( sa part de dalt) . També hem cercat paraules amb C,G i K i la piramide està en proces.!!

  ResponElimina
 3. A casa hem trobat aquestes coses en form ade piràmide.
  Alicia: tulad

  ResponElimina