dimarts, 7 d’abril de 2020

FEINETES DIMECRES DIA 8
BON DIA NINS I NINES. AQUEST DIBUIX TAN XULO ENS HO COMPARTEIX NA BÀRBARA.


DESPRÈS D'UNES SETMANES A CASA  AMB LA FAMÍLIA COMENCEN LES VACANCES DE PASQUA. 

UNES VACANCES BEN DIFERENTS A LA DELS ANYS PASSATS. PERÒ PER AIXÒ NO ENS HEM DE DESANIMAR!! HEM DE SER FORTS, VALENTS ,.. COM ELS HEROIS I HEROINES QUE ENS AGRADEN TANT MIRAR PER LA TELEVISIÓ O ALS VIDEOJOCS I QUE EL TEMPS DE PATI ENS AGRADA TANT IMITAR!! 
PER SER AQUESTS HEROIS I HEROINES TANT MÀGICS HEM DE SEGUIR QUEDANT A CASA GAUDINT DELS MOMENTS AMB LA  FAMÍLIA . TOTS JUNTS HO ACONSEGUIREM. MOLTS D'ÀNIMS I FORÇA. 


AVUI COM A DARRER DIA L'ACTIVITAT QUE FAREM ÉS:

DEMANA A LA TEVA FAMÍLIA LA RECEPTA DELS CRESPELLS. ESCRIU UNA LLISTA DELS INGREDIENTS I LA QUANTITAT QUE S'HAN D'UTILITZAR.

ARA QUE JA SAPS QUINS SÓN ELS INGREDIENTS QUE S'UTILITZEN POTS FER DURANT AQUESTES VACANCES DE CUINER I CUINERA I ELABORAR UNS RIQUÍSSIMS CRESPELLS. Mmmmm MEL!!                                          PENSAU A ENVIAR UNA FOTO AL CORREU DE LA MESTRA O FER UN COMENTARI AL BLOG.LES MESTRES DE CALS HERMANOS HEM FET UN INFORME UN POC MÉS ESPECIAL I REPRESENTATIU DEL QUE FAN ELS VOSTRES FILLS I FILLES DURANT AQUESTS DIES A CASA. SÓN OBJECTIUS QUE REFLEXEN DE MANERA MÉS VISUAL EL DIA A DIA.
ES TRACTA D'INTENTAR LLEGIR L'OBJECTIU, NOSALTRES QUE SOM ELS GRANS JA PODEM!!  DESPRÈS A LA CARA VEUREU QUE LI FALTA LA BOCA, ELS VOSTRES FILLS/ES DIBUIXARAN LA BOCA 😀 O 😞 SEGONS SI L'OBJECTIU S'HA ACONSEGUIT O NO. ÉS A DIR, SI LA CARA ÉS TRISTA VOLDRÀ DIR QUE NO FAN AQUEST OBJECTIU, SI LA BOCA ESTÀ CONTENTA L'OBJECTIU ESTÀ ACONSEGUIT. PER ACABAR PODEM PINTAR ELS DIBUXOS. DESPRÈS SI VOLEU PODEU FER UNA FOTO I ENVIAR-HO AL MEU CORREU. GRÀCIESBONES FESTES I SALUT
 PER A TOTS I TOTES!!


ENS ARRIBEN  LES PRIMERES RECEPTES DELS CRESPELLS!! FAN UNA MENGERA!! BONÍSSIMS...


NA BÀRBARA ENS ENVIA LA RECEPTA  DELS SEUS CRESPELLS.
AQUESTA RECEPTA ÉS DE NA NEREA.


N'EMMA TAMBÉ ENS ENVIA LA SEVA RECEPTA.

NA MARGALIDA PAREIX QUE ELS TROBA BEN BONS ALS CRESPELLS!! 


EN BIEL ENS COMPARTEIX LA SEVA RECEPTA.MIRAU QUIN CUINER!! EN RAFEL HA FET PANADES, ROBIOLS I CRESPELLS!!1 QUINA FEINADA!!
EN RAMON TAMBÉ ENS ENVIA LA SEVA RECEPTA.


N'ELENA TAMBÉ ESTÀ FETA UNA BONA CUINERA.EN PAU HA PINTAT OUS DE PASQUA XULÍSSIMS  I HA FET UNES PANADES BEN BONES.EN MIQUEL TAMBÉ ESTÀ FET UN BON CUINER. MIRAU QUINES PANADES I CRESPELLS QUE HA FET!!  EN JUAN ENS ENVIA LA SEVA RECEPTA DE CRESPELLS.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada