dissabte, 27 de febrer de 2021

VIVIM LA CULTURA - VISITAM EXPOSICIONS.

 "NOCTURNS"- "BALEÀRICS MÚSICS"

Som un centre que viu  la cultura per aquest motiu els nins i nines de primer la setmana passada vàrem visitar dues exposicions molt interessants.

La primera al Museu de Porreres, NOCTURNS  de Xavi Muñoz, ens va cridar molt l'atenció un element molt important que  utilitza l'artista, les papallones vermelles , representen lleugeresa, delicadesa, alegria i pau. Es creu a la cutura japonesa que una persona mentre dorm es pot projectar en una papallona i així volar per tot el món.

Un altre característica molt important d'aquest pintor és el color vermell amb purpurina  que representa  la calor, l' energia, la força, l' activitat.

Vàrem aprofitar per admirar diferents obres del museu,  on ens va cridar l'atenció una del pintor Ramon Company (mestre del nostre centre), sempre té present la figura humana perquè facem una reflexió sobre el què representa.

La segona BALEÀRICS MÚSICS  a l'Auditori . És possible pintar la música? Aquest va ser el repte al que es varen haver d'enfrentar  els artistes que participaven a aquesta exposició, pintors de la  Mediterrània, de les nostres illes, de la costa llevantina i del nord d'Àfrica varen haver d'expressar la música a través de les seves pintures.

Gaudirem molt d'aquestes visites, esperem que aviat ho poguem tornar a repetir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada