dimecres, 17 de febrer de 2021

PROJECTE 'EL SISTEMA SOLAR'

 

Hola famílies!

Hem finalitzat el projecte de Ciències Socials sobre 'El sistema solar'!

En primer lloc, hem conegut els vuit planetes que formen el nostre sistema solar: Mercuri, Venus, Terra, Mart, Júpiter, Saturn, Urà i Neptú, i ho hem plasmat en un gran mural a l'aula.

Posteriorment, hem estudiat el nostre planeta, la Terra. Gràcies a aquesta manualitat, sabem que fa dos moviments: el moviment de rotació, en el qual la Terra fa una volta sobre ella mateixa que dura 24 hores, donant lloc al dia i la nit.  Per altra banda, el moviment de translació, en el qual la Terra fa una volta completa al Sol que tarda 356 dies, és a dir, un any. 


A continuació, hem conegut el satèl·lit de la Terra...La Lluna! I les fases que duu a terme: lluna plena, quart minvant, lluna nova i quart creixent, a través d'una manualitat feta amb dos tassons que, si els fem girar, van succeïnt les distintes fases lunars.

Finalment, hem fet un Flipbook! Un llibre personal on hem recopilat tot el que hem après: Els planetes, la Terra i els seus moviments, les fases de la Lluna i els mesos i les estacions de l'any. Hem gaudit i après moltíssim al llarg d'aquest projecte. Esperam que els resultats vos hagin agradat tant com a nosaltres!!! Molt bona feina 1r A i B!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada