dimecres, 10 de juny del 2020

MÚSICA (10.6)

BON DIA ESTIMATS !

Comença l’estiu i les vacances, el temps d’anar a la platja o a la piscina, temps per descansar i de passar molt de temps amb la família i amics.
Però també arriba el final, és l’hora de dir adéu... S’acaba el curs i amb ell el temps que he pogut compartir amb vosaltres d’una manera tan especial. Per això aprofito per donar-vos les gràcies a tots i cadascun de vosaltres.
Gràcies pels vostres somriures, per les abraçades i per les paraules boniques, en definitiva per la vostra estima sincera.
Gràcies per haver-me fet un lloc en els vostres corets i haver-me deixat compartir amb vosaltres treball i diversió, alegries i tristeses, els dies bons i els no tan bons. Però sobretot, gràcies perquè amb vosaltres he aprés a ser millor mestra i créixer com a persona. Per tot això i altres coses que segurament em deix, 
MIL GRÀCIES.

També aprofito per demanar-vos perdó per les vegades que no he sabut acompanyar-vos com cal, per les vegades que no he estat a l’alçada, per les vegades en que m’he equivocat, però que gràcies a les equivocacions i errades m’han ajudat a créixer, a aprendre i a millorar.

Ja sabeu que cada un i cada una de vosaltres, teniu un lloc destacat en el meu cor i per això desitjo que feu realitat els vostres somnis, que lluiteu amb fortalesa les contrarietats i sobretot que sigueu persones immensament felices.

Se m’acaba el temps i les paraules... 
Ha estat un gran plaer compartir aquesta escola amb tots vosaltres per això me’n vaig  c o n t e n t a  i emocionada i sobretot agraïda.

Amb tot el meu cor,


Neus Gost Fernández

I com no podia acabar d’altra manera... Vos deix un llistat de cançonetes d’estiu perquè vos animeu a ballar-les i cantar-les totes!











BON ESTIU CORETS!

7 comentaris:

  1. Moltes gràcies per tot Neus, en Ramon t´envia una forta abraçada.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Neus. Una abraçada de part d'en Miquel i família

    ResponElimina
  3. Hola Neus, som na Bàrbara i estic molt contenta de que ens hagis acompanyat durant tot aquest temps posant.nos enllaços de música que tanta falta fan, aquest confinament la música ens ha ajudat molt a posar molts somriures.
    Bon estiu :-)

    ResponElimina
  4. Holaaa Neus!! Soc en Mohamed, moltes gracies a tu per tot i per acompanyar-nos tots aquest temps. Una forta abraçada i que vagi toooot genial!!♡♡

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies per tot Neus, una abraçada ben forta den Bernat.

    ResponElimina
  6. Moltes gràcies Neus! Bon estiu. Una abraçada de part de na Nerea

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies per tot Neus, que te vagi molt bé!!! Una abraçada!!!

    ResponElimina