dilluns, 18 de maig de 2020

DIMARTS 19 MAIG
BON DIA NINS I NINES.   AVUI EN PAU ENS MOSTRA AQUESTA FOTO  ON HA ESCRIT EL NOM I LLINATGES AMB LLETRA LLIGADA.  MOLT BÉ PAU!! 👏👏👏  SI VOLEU PODEU PROVAR D'ESCRIURE EL NOM I LLINATGES AMB GUIX. SEGUR QUE VOS QUEDEN TAN BÉ COM EL DEN PAU. 

AVUI TREBALLAREM:

1) LECTURA D'AQUEST POEMA
2) LA MESTRA D'ANGLÈS POSARÀ ALGUNA ACTIVITAT PER REALITZAR.

3) DEL LLIBRE NIU DE LLETRES 4, HEM DE FER LA PÀGINA 40 I 41.
A LA PÀGINA 40 HEM DE REPASSAR TOTES LES LLETRES, BEN A POC A POC PER NO SORTIR DELS PUNTETS. DESPRÈS SEGONS EL CODI DE COLORS HEM DE PINTAR  LES LLETRES REPASSADES.


A LA PÀGINA 41 PRIMER DE TOT HEM DE LLEGIR LES LLETRES DE DALT DE TOT: b+u FAN BU, I AIXÍ AMB TOTES. DESPRÉS HEM DE REPASSAR LES LLETRES DE LA PAUTA. CONTINUAREM ESCRIVINT LES LLETRES QUE FALTEN PER COMPLETAR LA PARAULA I DESPRÉS ESCRIUREM LA PARAULA COMPLETA A DINS LA PAUTA. PER ACABAR PINTAREM ELS DIBUIXOS.
AQUÍ VOS DEIX UNES  SUGGERÈNCIES PER REFORÇAR EL TRAÇ DE LES LLETRES LLIGADES.  COM SABEU COSTA BASTANT QUE ELS INFANTS AGRAFIN SOLTURA PER FER LES GRAFIES. PER TANT,  PER AFAVORIR EL MOVIMENT DE LA MÀ ÉS NECESSARI TREBALLAR-HO DE DIFERENTS MANERES.

COM PER EXEMPLE ELS JOCS  AMB DIFERENTS MATERIALS : GUIX, PINTURA DE DITS, ROTULADORS, TÈMPERES, ESCRIURE DAMUNT SAL- FARINA, MODELAR AMB PLASTILINA,... A PAPER O CARTRONS GROSSOS QUE TENGUEU PER CASA, REPASSAR PUNTENTS COM EL QUE FEIM AL LLIBRE. 

PODEU PROVAR AQUESTA MANERA MÉS LÚDICA SI HI HA ALGUNA  GRAFIA QUE ELS HI COSTI MÉS O QUE TENGUIN MÉS DIFÍCIL D'ASSIMILAR EL TRAÇ. 


UNA FORTA BESADA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada