dimecres, 13 de maig de 2020

DIJOUS DIA 14 DE MAIG


BON DIA NINS I NINES.


AVUI TREBALLAREM:

1) EL MESTRE JOAN TONI POSARÀ ALGÚN JOC DE CONSCIÈNCIA FONOLÒGICA, SEGUR QUE VOS AGRADA MOLTÍSSIM.

2)A PARTIR DEL SEGÜENT ENLLAÇ HEU D'AJUDAR A LA NINA A CONTAR ELS "PALILLOS" QUE HI HA. HEU DE POSAR LES DESENES I LES UNITATS A LA LÀMPARA PER ESCRIURE EL NÚMERO CORRESPONENT.


http://www.penyagolosaeduca.com/ca/contar-palillos-1-50/3) DEL QUADERNET DE LECTOESCRIPTURA NIU DE LLETRES 4. HEU DE FER LES PÀGINES 38 I 39.
A LA 38 HEU DE REPASSAR EN LLAPIS LA LLETRA B I b, DESPRÈS LES PODEU REPASSAR AMB UN ROTULADOR. PER ACABAR PINTAU EL BEBÈ.

A LA PÀGINA 39 HEU DE REPASSAR PRIMER LES LLETRES EN BLANC COMENÇANT PEL PUNTET. DESPRÈS AMB LLAPIS LES LLETRES GRISSES I ELS PUNTETS I PER ACABAR HEU D'ESCRIURE LA B LLIGADA I LA B DE PAL.


PODEU COMENTAR AL BLOG QUINA ACTIVITAT DE LES D'AVUI US HA AGRADAT MÉS!!


AQUÍ TENIU UNA PÀGINA QUE ESTÀ BÉ PER CANVIAR UN POC I NO SEMPRE LLEGIR LES FITXES FOTOCOPIABLES. HI HA MOLTES ACTIVITATS EN CASTELLÀ DE LECTURA, FRASES , DISCRIMINACIÓ VISUAL I AUDITIVA.  PODEU TRIAR SI VOLEU LLETRA LLIGADA O DE PAL. PENTURA SERÀ UN POC SENZILL, PROVAU-HO SI VOLEU I HEM DEIS COSES.

http://mestreacasa.gva.es/web/concurso09/17?p_p_id=101_INSTANCE_NEzm&p_p_action=0&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-2&p_p_col_count=1&_101_INSTANCE_NEzm_struts_action=/tagged_content/view_content&_101_INSTANCE_NEzm_redirect=/web/concurso09/17%3fp_p_id=101_INSTANCE_NEzm&p_p_action=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-2&p_p_col_count=1&_101_INSTANCE_NEzm_keywords=&_101_INSTANCE_NEzm_advancedSearch=false&_101_INSTANCE_NEzm_andOperator=true&cur=2&_101_INSTANCE_NEzm_assetId=4700778685

UNA ABRAÇADA BEN FORTA.


6 comentaris:

 1. el joc dels palillos ens ha anat molt be!!! li ha agradat molt a na Bàrbara

  ResponElimina
 2. hola som na Margalida ma anat molt be el joc de contar poalilos i anyor molt poder anar a escola

  ResponElimina
 3. Hola, el joc dels palillos m,ha agradat molt,I pintar el bebé tambe.

  ResponElimina
 4. hola soc en bernat man agradat molt es jocs de palillos i de paraules.

  ResponElimina
 5. M'ha agradat l'activitat del quadernet de lectoescriptura. Els palillos no tant, era avorrit.
  El bebe m'ha agradat.

  ResponElimina
 6. Totes les activitats m'han agradat. Juan

  ResponElimina