diumenge, 29 de març de 2020

FEINETES DILLUNS DIA 30
BON DIA. COM ESTAU??

AVUI TREBALLAREM:

1) LECTURA DIÀRIA DEL QUADERNET DE LECTURA I FOTOCÒPIES. A MÉS PODEU LLEGIR EL SEGÜENT POEMA DE LA PRIMAVERA.

RECORDAU QUE COM VAIG EXPLICAR EL VÍDEO DE DIVENDRES PASSAT, CADA DIA A MÉS DE LECTURA CONTAREM UN POC A CASA. DE 2 EN 2, DE 10 EN 10, CAP ENDARRERA LES DESENES, FINS A 100. PODEU USAR LA TAULA DEL 100. ANAU CADA DIA TRIANT I VARIANT UN POC LES ACTIVITATS DE CONTAR. NO IMPORTA FER TOT EL COMPTEIG DE LES DIFERENTS FORMES CADA DIA, ELS VOSTRES FILL/ES HO PODEN TRIAR I ANAU RODANT UN POC CADA DIA.


2) TREBALLAREM ELS GEGANTS I GEGANTONS DE PORRERES. HEU D'ESCRIURE EL NOMS DE TOTS ELS GEGANTS I GEGANTONS I L'OBJECTE QUE DUEN A LES MANS. PER EXEMPLE: 
NA BET DU COLOMS. I AIXÍ EN TOTS. DESPRÈS PODEU ESCRIURE QUIN US AGRADA MÉS AL BLOG.3) AVUI TENIEM PREVIST TENIR UNA VISITA PER REALITZAR UNA ACTIVITAT D'EDUCACIÓ EMOCIONAL A L'AULA. PER TANT NO TREBALLAREM L'ABN. PODEU VEURE AQUEST CURTMETRATGE QUE ES DIU "WHALE" QUE FA REFERÈNCIA A L'EDUCACIÓ EMOCIONAL. PARLAU AMB LES VOSTRES FAMÍLIES QUINS SENTIMENTS TÉ EL PERSONATGE PRINCIPAL . DESPRÈS COMENTAU AL BLOG SI VOS HA AGRADAT O NO AQUEST CURTMETRATGE.

https://serveiseducatius.xtec.cat/badalona/portada/35-curts-magnifics-per-treballar-les-emocions-i-els-valors/
HAVIA PENSAT QUE COM QUE CADA DIA POS UNA FOTO DONANT-VOS EL BON DIA QUE PODRIEM FER LA SEGÜENT ACTIVITAT. PINTAR UN DIBUIX BEN GUAPO, D'AQUEST QUE SABEU FER,  I ESCRIURE LES PARAULES BON DIA EN LLETRES XULES I DE COLORINS. ES PAPIS I SES MAMIS M'ENVIARAN UNA FOTO I CADA DIA COMPARTIRÉ UN DIBUIX AL BLOG DE  LA CLASSE. AIXÍ EL BLOG TAMBÉ SERÀ UN POC FET PER VOSALTRES! VOS ANIMAU? MOLTES GRÀCIES.N'EMMA ENS COMPARTEIX EL QUE DUEN ELS GEGANTS I GEGANTONS.


 EN JUAN TAMBÉ ENS HO ENVIA.

EN BIEL ENS ENVIA LA FEINETA DELS GEGANTS I GEGANTONS.
9 comentaris:

 1. Hola som n' Emma, les emocions que surten són tristesa quant ningú vol jugar amb la balena i alegria quant ja juguen amb ella. M' ha agradat!!

  ResponElimina
 2. Hola som n'Elena, m'ha agradat molt es video.
  jo he vist tristeza perque ningún jugaba amo ella
  i l'hi tenien por.
  Despres tothom ha volgut jugar amdb ella y s'ha posta molt contenta. Gracies

  ResponElimina
 3. Na Margalida ha trobat que sa balena esteia trista perquè tothom fugia d.ella perquè tenien por però a lo darrer han vist que l.ocell li agradava molt jugar amb la balena i tothom ha anat a jugar amb ella i tots contents.

  ResponElimina
 4. Bon dia, na Bàrbara també ha vist que la balena estava trista perque tots fugien d'ella i al final l'ocell ben content jugant amb la balena i els altres amics també.
  Li ha agradat molt

  ResponElimina
 5. miquel. la ballena esta tista. volia manga pexos.

  ResponElimina
 6. Ramon: sa balena primer està trista i després alegre, a n'en Ramon sa primera part l,hi ha fet pena.

  ResponElimina
 7. Els gegants són en Roc i Bet. Els gegantons són en Roquet i na Beteta. Duent un tamborino i un paner.

  ResponElimina
 8. Bernat: A lo primer m'ha posat trist perque cap dels peixos que trobava sa balena, no volien jugar amb ella. Al final tots se fan amics i juguen tots junts... i també amb una gaviota.

  ResponElimina
 9. Bernat: Bon dia. Es gegants nomen Roc i Bet. I es gegantons nomes Roquet i Beteta. A ses man duen una cistella i un tamborino.

  ResponElimina