divendres, 1 de novembre del 2019

PROJECTE 1R TRIMESTRE: ESTALVIAREM AIGUA


Durant aquest primer trimestre treballam el projecte estalviarem aigua.

Per a començar el tema hem escoltat el conte de la Gota Ona i la Gota Rita. Varem arribar a la conclusió que l'aigua és molt important per a la vida.

Desprès hem conegut perquè és important l'aigua i hem fet un petit mural amb retalls de revista que els infants van dur de casa.






Hem parlat del llocs on podem trobar aigua i que és molt important cuidar-la i no malgastar-la.

Hem mirar el vídeo del cicle de l'aigua, i hem elaborat a tamany gegant el cicle de l'aigua per poder observar a la classe.

























També hem fet els primers experiments amb aigua , per comprovar si totes les coses es mezclen amb l'aigua( podeu consultar l'entrada petits científics: experiment 1).

Aquesta setmana hem deixar preparat el segon experiment. Per tal de conèixer els estats de l'aigua varem anar al menjador on dins diferents motlos per fer gel, posarem mesclat amb aigua diferents líquids (lacao, suc de tomàtiga i suc de melicotó). La propera setmana comprovarem si l'aigua ha canviat d'estat líquid a estat sòlid.











També cada equip cooperatiu ha fet el cicle de l'aigua a una bosseta de plàstic hermètica, Dins hi hem posat aigua amb un poc de pintura blava per fer l'aigua de la mar. L'hem penjada a la finestra on hi fa sol per poder comprovar com canvia l'aigua d'estat liquida a estat gasòs.

































Us deix una petita mostra de fotos. Esper que us agradin! Als infants els agrada molt fer aquestes activitats per projectes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada