divendres, 8 de novembre del 2019

EXPERIMENTACIÓ AMB GEL!!

En aquest projecte d' estalviarem Aigua estam aprenent els diferents estats que té l'aigua.
I una de les millors maneres de fer-ho és fent i jugant.
A aquestes activitats  les  dividirem en 3 parts diferents:

1: Per  conèixer com l'aigua passa de l'estat líquid a l'estat sòlid ferem glaçons amb diferents líquids d'aigua, de suc de taronja, de suc de tomàtiga, de lacao i d'aigua mesclada amb pintura blava. Aquest dia anarem al menjador a fer aquesta activitat. Per equips  cooperatius prepararem la nostra "cubitera" amb el líquid que triarem. Tots estavem ben entusiasmats per saber com ens sortiria aquest experiment. Aquí teniu un vídeo de com ens ho passarem de bé!!






2: Uns dies després estavem intrigats per saber si hauria anat bé fer l'experiment. Anarem a  cercar els glaçons i poguerem comprovar que si que l'aigua havia canviat a l'estar sòlid.
Asseguts a l'assemblea ferem un joc sensorial, on varem tastar el glaçó que més ens feia ganes. Com podeu imaginar el que va tenir més èxit va ser el de lacao!!! També el tocarem i ens adonarem que estava congelat, fresc i fort.









3: Per acabar pintarem amb els distints tipus de glaçons. I comprovarem que l'estat sòlid de l'aigua ben de pressa passa una altra vegada a l'estat líquid. 
També varem esbrinar que pintar amb gel i, sobretot, quan es fon i tenim aigua el paper es pot espenyar. que és el que ens va passar a alguns. Però tot i així ens quedaren uns dibuixos fantàstics!!No trobau?














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada