dimecres, 20 d’octubre del 2021

VISITAM LA FÀBIRCA GALLETES ROSSELLONS


Els alumnes de 2n hem acabat el projecte de ciències "Les màquines" i per aquest motiu hem anat a visitar una fàbrica porrerenca, la fàbrica de Galletes Rossellons. 
Des de 1978, Galletes Rossellons fabrica de manera artesanal galetes d'oli seguint la recepta tradicional Mallorquina. En la seva elaboració s'utilitzen productes naturals, d'origen autòcton i acuradament seleccionats. 


Durant la visita hem tengut l’oportunitat de veure el funcionament de la maquinària i la cadena de producció, observant com cada màquina s'encarrega d’una feina ben específica. Hem pogut veure la maquinària nova que introduiren fa uns anys, una d’elles creada per la mateixa empresa. Ens ha agradat molt la màquina que fa les Burballes ja que és una màquina molt antiga que té més de 80 anys.

També ens han explicat que la font d’energia de la majoria de les màquines compostes i dels forns que tenen són l’electricitat i el gas. 

En acabar la visita ens han donat un obsequi per a tots els alumnes. Molts d’ells no han pogut esperar i després de berenar han provat les delicioses galletes acabades de fer! 











En sortir de la visita ens hem aturat al parc de n’Hereveta a berenar i a jugar una estona. En arribar hem volgut fer un dibuix de la  visita. Ha estat una sortida ben interessant i divertida.























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada