dijous, 16 de maig del 2019

PROJECTE: "RECICLAREM"

Aquest tercer trimestre aprenem coses del món del reciclatge. Per això avui ens ha visitat na Maria Planas, responsable de l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Porreres. Ens ha explicat en què consisteix el reciclatge i quins tipus de contenidors hi ha. Ens ha explicat que a més de la recollida selectiva porta a porta pel poble també disposam del Punt Verd per dur-hi entre d'altres coses  el rebuig que no cabi a la bossa vermella i també les piles, bombetes, joguines rompudes,... i també podem dur els medicaments caducats o que ja no usam a la Farmàcia.
Després hem fet un joc, on havíem de posar diferents tipus de fems al contenidor correcte. Alguns eren molt fàcils i els endevinavem tot d'una i d'altres més difícils que ens ha costat un poc saber-ho però segur que ara sabem a quin contenidor posar-ho.

I vosaltres que sabeu on s'han de tirar els xiclets, les "llosques de cigarro " o els plats i tassons romputs??? Si no ho sabeu segur que els vostres fills  i filles us podran ajudar!!

Volem donar les gràcies a na Maria per venir a la nostra aula i ensenyar-nos a reciclar correctament i així cuidar el nostre Planeta. 










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada