dimecres, 14 de novembre de 2018

PROJECTE: "VIUREM DE MANERA SALUDABLE" (PART 1)


AQUEST PRIMER TRIMESTRE TREBALLAM EL PROJECTE "VIUREM DE MANERA SALUDABLE". AQUEST TEMA ÉS MOLT IMPORTANT JA QUE ELS INFANTS HAN D'APRENDRE DES DE PETITS ALLÒ QUE S'HA DE FER PER TENIR UNA VIDA SANA, MENJAR BÉ I VARIAT,  BEURE AIGUA, FER ESPORT, MIRAR POC LA TELEVISIÓ, TABLET O MÒBIL, RASPALLAR-SE LES DENTS, ... TOT AIXÒ ÉS FONAMENTAL PER ESTABLIR UNS BONS HÀBITS DE VIDA I PREVENIR POSSIBLES PROBLEMES DE SALUT (CÀRIES, OBESITAT,...)

NOSALTRES HEM DIVIDIT EL PROJECTE EN 3 PARTS: 

  1.                ALIMENTACIÓ VARIADA I EQUILIBRADA: COM JA  SABEM UNA ALIMENTACIÓ VARIADA GARANTEIX QUE L'INFANT OBTENGUI ELS NUTRIENTS QUE NECESSITA. A LA CLASSE HEM TREBALLAT I PARLAT DE LA PIRÀMIDE DELS ALIMENTS, ELS DIFERENTS GRUPS D'ALIMENTS QUE TROBAM I QUINS SÓN ELS MÉS SALUDABLES PEL NOSTRE COS. ALGUNES DE LES ACTIVITATS QUE HEM DUIT A TERME SÓN LES SEGÜENTS:

          *A PARTIR DELS DIFERENTS RETALLS DE REVISTES O PROPAGANDES QUE DUGUEREN ELS INFANTS DE CASA FÉREM LA NOSTRA PIRÀMIDE DELS ALIMENTS, I POQUEREM VEURE QUE HI HA ALIMENTS QUE SI QUE PODEM MENJAR CADA DIA I D'ALTRES QUE (SÓN ELS QUE ENS AGRADEN BASTANT) NO ES PODEN MENJAR HABITUALMENT.

          *TAMBÉ PINTAREM DIFERENTS TIPUS D'ALIMENTS I DESPRÉS ELS VAREM COL·LOCAR SEGONS SI EREN ALIMENTS SALUDABLES O NO SALUDABLES. AQUESTA ACTIVITAT ELS VA AGRADAR MOLT I VAREM PODER COMPROVAR QUE JA SOM UNS EXPERTS SOBRE QUINS SÓN ELS ALIMENTS MÉS SANS!!

 
         
          *CADA NIN I NINA VA DUR DE CASA UNA FRUITA PER ELABORAR UN BERENAR SALUDABLE. ENTRE TOTS FÉREM UN PINXO DE FRUITA. PASSAREM MOLT DE GUST DE FER-HO I SOBRETOT DE MENJAR-HO. MIRAU QUÈ HO FEIM DE BÉ!!!

* UNA ALTRA ACTIVITAT QUE HEM REALITZAT VA SER ELABORAR UN MENÚ. D'ENTRE MOLTS D'ALIMENTS DE LES DIFERENTS CLASSES CADA INFANT VA TRIAR LA QUE LI AGRADAVA MÉS , TENINT EN COMPTE QUE NO ES PODIEN REPETIR ELS TIPUS D'ALIMENTS. AIXÍ ENS VA QUEDAR EL NOSTRE PLAT DE MENÚ!

*AQUESTS DARRERS  DIES I PER ACABAR AMB LA PRIMERA PART DEL PROJECTE,  HEM EXPLICAT A LES ALTRES AULES D'EDUCACIÓ INFANTIL, LA CLASSE DE 3 ANYS I 5 ANYS, LA NOSTRA PIRÀMIDE D'ALIMENTACIÓ. ENS HA AGRADAT AQUESTA EXPERIÈNCIA D'EXPLICAR ELS ALTRES COMPANYS/ES LES COSES QUE NOSALTRES HEM APRÈS. BEN SEGUR QUE REPETIREM!!! APROFITANT LA VISITA HEM DONAT UN DETALLET ALS COMPANYS PERQUÈ RECORDIN QUE ÉS MOLT IMPORTANT MENJAR FRUITA I VERDURA CADA DIA.
ESPERAM QUE US AGRADIN LES ACTIVITATS QUE ANAM FENT!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada