dissabte, 17 de març de 2018

EXCURSIÓ A LA POLICIA MONTADA I AL CASTELL DE BELLVER

   Dijous dia 15 anarem d'excursió al Castell de Bellver i a la Policia Montada. A les 9h ens trobarem al Parc de n'Hereveta per partir cap a Palma. Ens feia molta il-lusió a tots conèixer i veure que trobariem al Castell. Arribarem allà i ens esperava una petita caminada fins trobar les dependències de la policía. Agafarem força amb una bona berenada... i tot seguit començarem el recorregut escoltant les explicacions del Policía. Ens va explicar quina és la seva feina, ens va ensenyar les parts del cos del cavall, el que mengen, com s'ha de cuidar. També les diferents zones que hi ha: quadres, graners, zona per rentar els cavalls, zona d'entrenament,... Ens va cridar molt l'atenció que siguin els ajudant dels Reis d'Orient!!!
   El més valents varen poder montar al cavall Burot!! Altres infants el tocaren un poc, i també n'hi va haver que no gosaven acostar-hi, sabeu que heu era de gran!!!

Acabarem la visita a la Policía i ens varem dirigir cap al Castell de Bellver. Ara tocava pujar la muntanya, ens va costar un poc!! Però.... aquest esforç va tenir una bona recompensa... entrar a un Castell, on poguerem veure unes torres ben altes, estàtues de cavallers i guerrers, trons de reis i reines,.. uns ulls ben oberts, tot era impressionant i ens cridava l'atenció!!!

   Ens ho passarem molt bé!! Vos deix les fotografíes que reflexen la nostra alegría!!


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada