dimecres, 13 de març del 2019

PROJECTE: "FAREM UNA EXPOSICIÓ"(part1)


Per iniciar el tema ens va visitar el mestre i artista Ramon Company que ens va explicar que havia de dur un quadre a una exposició molt luny  Quan el varem desembolicar per observar com era,  quina va ser la nostra sorpresa en adonar-nos que el quadre estava espenyat!! En Ramon desprès d'explicar-nos que així no el podia dur a cap exposició ens va demanar la nostra ajuda per fer una exposició. Tots contestarem ben convençuts que sí que el voliem ajudar. 







Dia 9 de gener visitarem la Seu on amb l'ajuda d'una monitora recorreguerem les seves parts més importants. Verem la capella que va decorar en Miquel Barceló, cercarem els peixos, pops, pa, i altres
 elements!! també observarem els grandiosos vitralls de colorins i en pintarem un de ben xulo!

Desprès de berenar anarem a la Fundació Pilar i Joan Miró. Allà ens mostrarem el taller on pintava els seus quadres, aprenguerem quins colors usava, elements típics (ulls, estrelles, lunes, sols,...) i quins objectes empleava per pintar. Quedarem ben sorpresos quan ens varen explicar que per fer aquells quadres havia usat : graneres, regadores, rodillos, estampant la seva mà,...  Ens imaginavem com de bé s'ho passava en Joan Miró quan pintava!!

Va ser un dia fantàstic que de ben segur no oblidarem en molt de temps!!






Desprès de la sortida els infants estaven molt entusiasmats per pintar com en Miró, i va ser quan va sortir la idea de fer l'exposició inspirats amb l'obra d'aquest artista.  Segur que ens sortirà genial!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada